covid meg a nyugdíj
tömöm magamba a vitaminokat
közben bújom az internetet
próbálom a baromságokból
kiszedegetni a hihetőt
minden adatot aprólékosan feljegyzek
amúgy is
szarul érzem magam a bőrömben
ha belegondolok
hogy van még nyolc évem nyugdíjig
mintha most kezdeném az általánost
akkor kis nyuszi voltam
most is az vagyok
közben elmúlt egy fél évszázad
mintha betont kapáltam volna eddig
nem sokra haladtam
még mindig önmagamat keresem
ez már csak így megy nálam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-01-01 13:46:03
Utolsó módosítás ideje: 2021-01-01 17:39:00