hazudós vagy
tegnap harcoltál
szemedben kemény volt az akarat
azt hittem nem bánt majd az a varázslat
amely elvitte bátyád anyád és húgod
tévedtem ott volt és mosolyod
hazuggá törte
ziháló mellkasod elárult bár
két vállad még fogta a dac
nem engedte inkább
fájjon az ujjad amely a
kormányra tapadt
láttam a bicikli tartotta meg
hogy el ne ess
ma találkoztam újra veled
szél volt és hullt az ősz
hajadra szórta a fákat s te mégis
azt mondtad - ne félj
ad még a szíved egy esélyt de
tudtam csupán azért
hogy áltass
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-11-16 09:14:43
Utolsó módosítás ideje: 2020-11-22 01:40:22