A GÖRBE SÍN
A görbe sín miatt megy kárba
az intelligenciám.
A görbe sín miatt kába a hajléktalan.
A görbe sín nem számít semmilyen utánpótlásra.
A görbe sín olyan fagylaltot játszik melyet nem lehet
elnyaldosni.
A görbe sín eltéríti éjjel a sündisznókat.
A görbe sín intenzíven ráakaszkodik a párakapura.
A görbe sín nem méltányolja ha egy ágrólszakadt puffancs becézgeti.
A görbe sín nem szereti ha egy kertből kitoloncolt madárijesztő
méregeti.
Végül a görbe sín elunva sorstalanságát külön bejáratú házvezetőnőm hormonháztartásán
kopog.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-08-10 10:02:36
Utolsó módosítás ideje: 2020-08-10 10:02:36