valahogy (vállrándítósdi)
valahogy csak telnek napjaim
miközben én is valahogy vagyok
nagy távolságokat teszek meg
minden nap - gyalog
csak a beszélgetések hiányoznak
emberi szó és gesztus
valahogy magányos vagyok
megfeszülök mint a krisztus
valahogy részeg a ceruzám
össze-vissza szánt
fejemet vakarom eközben
megeszek egy kibaszott banánt
mindegy egyszer minden elmúlik
természete ez az életnek
sírok-e vagy nevetek - egy biztos:
valahogy eltemetnek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-08-02 04:36:37
Utolsó módosítás ideje: 2020-08-02 08:28:41