Egy polgármester halála ürügyén
A bűn abszolút természete az embernek.
Kódolt a történelem, amelyhez nem a szív, hanem
a furfangos ész a kulcs.
Sok-sok kérdés az élet. S a válaszok gyakran elmaradnak.
Pár ezer évenként kibillen sarkából a Föld, így az elzüllött
társadalom felett is ítél a természet és az idő.
Vigaszt várunk, igazságot, igazságosságot, és törődést.
Becsapjuk magunkat, aztán vállrándítva beállunk a sorba.
Vagy...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-25 11:47:08
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-25 13:38:04