R-eset
Egyszer csak elszenderült a nő,
s Isten álmot adott:
esett.
Bolyongott az éjszakaban,
és egy fiút keresett:
reset.
Se több, se kevesebb, mint
tizennégy éveset,
a gimiben ismerte meg.
Újra elsősök az esőben.
Este, sóhajok, kezek.
Újra a régi érdeklődés,
szeret:
reset.
S hogy alkalom
legyen az esetből:
összefonódás lett;
hogy a lány majd'
megesett.
Ha nem csak álmodja,
ifjú anya is lehetett volna
az elsős gimnazista.
De most már negyven,
két (kis)gyermekes,
jó reggelt hajnalban,
ébredés:
reset.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-15 11:54:37
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-15 11:54:37