Depresszív
Azt szeretem ha nincsen semmim
nem kell hogy féltsem elveszítem.
Csak így kezdhetek új játszmát
amiben nyerhetek megint
hogy legyen valamim
amit félthetek hogy
elveszítem.
*
Olyan vagyok
mint Odüsszeusz.
Kiélem csavargó szellemem.
Néha, itt-ott elidőzök. Disznó leszek
kit sok disznó legyőzött, Netán ördög a
pokolban mennyországban angyal. Szirénhang
hiába költözik számba ha nincs ki nincs mi végett
árbóchoz köttetné magát.
2019.09.01. 13:14
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-05-26 00:15:52
Utolsó módosítás ideje: 2020-05-31 13:11:37