mihezkezdés végett
mihez kezdek a hiányoddal
a vajasfehér puha takaró
mosásig őrzi ráncaid
még nem tudom
hogy vasalom vissza rá
a vasárnap szétszórt süteménymorzsákat
nem tudom hogyan büntessem majd
magam helyetted
amikor nem mantrázod tovább hibáim sorát
gyűlik majd a mosogatóban
a tányérok garmada
a pár elszáradt pohárra
tapadt rozmaring savanyú
szaga tölti be a konyhát
kötszert keresek a széttört
cserép véresre marta talpam
mihez kezdek a neked érkező levelekkel
a számlákkal kiégett izzókkal
a folyton eresztő locsolócsővel
anyáddal a borostyánnal
ami térkép nélkül nő tovább
.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-05-25 19:20:17
Utolsó módosítás ideje: 2020-05-25 19:20:17