jobb pitvaron
velem vagy
láb lógatva ülsz a szívemen
a jobb pitvaron
talpad alatt a billentyű dobol
a ritmus monoton
de ma túl nehéz minden
felkaplak fel a magasba doblak
és mikor leérkezel
tűsarkad a billentyűn átszalad
apró csend s te nem kérdezel
tűsarok… most mosolygok magamban
tűnődve hogy sosem láttam a lábadon
és most nem értem akkor mi
mi bennem itt ez a szúró fájdalom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-05-13 17:00:41
Utolsó módosítás ideje: 2020-05-13 17:00:41