tajtékos felhők
nyomom izomból a kilométereket
mintha más nem is érdekelne
csak hogy ki tudjak menni
járni az elvadult ösvényeket
nap mint nap
órákon át
ez az én balladám
hónapok óta nem írtam semmit
csak gyűrtem a métereket
a dombokon
a mezőkön
ahogy most is
és a szél fúj
a szikkadt föld
porzik a talpam alatt
és az égen tajtékos felhők rohannak
a naplementébe
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-05-07 17:21:38
Utolsó módosítás ideje: 2020-05-07 17:21:38