Gubó
mély fogaz, csönd fogaz
kéregszín gubóban vacogok
pöttöm ringatások, szél az
nem jövök, nem kopogok
kilépek, mintha tüstént
elválnék ketté, ha kiengedett a gubó
ha elengeded
ha megengednél
kés kocog fogadhoz,nem enged szólni
csöndlakat
hasonlóvá lenni sokakhoz
hogy írmagnak megmaradj
írnék, sóhajtás lenne csak
vagy nyöszörgés, vagy éjjel
ha kienged a gubó, ha kiengednél
ha nem engednél el
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-04-08 13:43:24
Utolsó módosítás ideje: 2020-04-08 13:43:24