most nem írunk verseket
filmeket nézünk a neten
és a pénztelenség sovány árnyai
mellénk lopódznak
elbújnak savanyú boraink és
félrenyelt reményeink közé
most nem írunk verseket
mert lélektelenné váltak a napok
szalmaszálon lógnak a holnapok
és félelemtől behorpad szívünk
szépet már nem zenél