A kopasznyakút hagyja meg másnak,
Legyen jó szaga megint
a padlásnak,
adjunk enni a kenyérnek,
akkor is, ha nem kérted.
A világvégét bocsássuk
szabadon!
Legyen könyvszaga
a reménynek,
legyen vicc megint,
és temérdek álom.
Tudjam megfogni
a kezeket és
megölelni a dunyhát az ágyon! Ámen.