kételkedők
" Vigyázzatok! Eljövök, mint a tolvaj. Boldog, aki ébren marad..."
nyelvén tartja az ostyát
óvatosan meg ne sértse az Ő testét
magában imát rebeg
sugdolózás támad a hetyke fiúk felől
- rágd meg az ostyát motyogja egyikük a fülébe -
megrettenve várja Isten csapását
de csak a pap kántál unottan
még keresztet vet de már nem hisz
kint fátylát egykedvűen lengeti a szél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-03-16 05:35:35
Utolsó módosítás ideje: 2020-03-22 10:55:37