félelmeink idején
álmomban emberek jöttek és felforgatták
a házat mint 56 után apósom mesélte hogy
titokban járatta a gattert mert lakatott tett rá
az állam most a lépcsőn álltam és nem értettem
hogy miféle ellopott orvosi maszkokat keresnek
olyanok voltak mint egy zajos olasz család bár
úgy tűnt mintha láttam volna már valamelyiket
azt mondták leggerek és egy alvó csecsemőt
nyomtak a kezembe etesd meg a tiéd és add
elő gyorsan a maszkokat én pedig csupán az
eldugott pénzünk miatt aggódtam hogy hová a
fenébe tehettem el mert ha megtalálják miből
vásárolok holnap és azután és még itt van a
nyakamon ez a csecsemő is
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-03-16 00:13:53
Utolsó módosítás ideje: 2020-03-19 22:40:23