a pillanat parttalan lett
szakadékba hullt mindene
töredékig úgy tűnt
marad belőle valami
aztán befalta az enyészet
először a lábfejét
később combig húzta magához
kerekesszékkel kísérték
utolsó útjára
ringott az ülésen
egészen aprócska lett
elfért egy üvegcsében