amikor tízéves voltam
a szomszéd Kati tizennégy éves nagylány volt
azt mondta, ha felállok a kavicskupac tetejére
széttárom a két karom
bátran ráfekszem a levegőre
elrúgom magam a földtől
repülni fogok
hittem neki
pedig ő már akkor tudta mi következik
térdre estem
a vérző sebbe kövek ragadtak
továbbfejlesztettem mégis a kísérletet
esernyőt adtam a húgom kezébe
a szövegen nem változtattam
az eredmény hasonló lett
Katinak régen megbocsátottam érte
a húgom nekem sohasem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-03-02 05:56:26
Utolsó módosítás ideje: 2020-03-02 05:56:26