AUTOIMMUN
A Tudás
nem segít rajtam
és a hatalom felettem
mindig kizökkenthető
A Folyók
akár erek a testben
vagy a fák ágai
De tudatlanságom
a változás mértékévé teszem, azután
az ég sarkait számolgatva arról támad megkapó képzetem
hogy telik
Bármi, ami lehetnék is, igaztalan: már vagyok
Egyedül a természet, mely torzítatlan Amit fel nem érek:
megrészegít
mit szavakba öntök
többé már nem méltó hozzám
Minden választás
megalkuvás a lehetségessel
Egyedül a választás megtagadása az, ami szabaddá tehet
mert e tagadás fenntartja
kizárólagos döntésem jogát
De ne légy naiv,
szavaink feltartóztathatatlanok és a pont
egy értelmetlen írásjel
mindez
már nem egyenrangú velem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-02-19 23:51:50
Utolsó módosítás ideje: 2020-02-20 09:41:20