szavak rejtőznek
nem írok nem tudok
beszélni habozok
megfoghatatlan
hulló hegy csillagok
tengerpart szikla
lapos föld jégmező
apró kő mérhetetlen
webes hazugságok
szeretetből verseny
paradoxon mesék
haszontalan játék
álomban az álom
dalban a dal
zene tánc ritmus
szájról hagyom ám
lapzárta gondolatok
elmentve isten
cenzúrázott ismert