lefelé?
hagyd magad elsodorni
úgy nem fáj majd annyira
hagyd magad elsodorni
mert úgy is elsodor
nem a víz visz rossz felé
te úsznál csak most arra
nem a víz visz rossz felé
meg amúgy is mindegy
beléd van
drótozva
az egyetlen
folyó
sohasem
fog tetszeni
de ettől még
úgy jó
ha úszol majd erősödsz
de közelebb nem leszel
ha úszol majd erősödsz
a víz meg lereszel
hagyd magad sodorni
nem fáj majd annyira
hagyd magad sodorni
nem fáj már soha
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-02-06 04:38:40
Utolsó módosítás ideje: 2020-02-06 04:40:19