Hamlet bajban
Titkosírás vagyok magam is,
Csak tudnám a nyelvet, melyen olvassam,
Nem is érdekelne tán; de így, hogy naponta
Megakaszt, s elölről kezdem, addig vagyok,
Míg belekezdek, olykor átértelmezem az egészet,
S hol van még a könnyítő kolofón,
A mások véleménye - azt még érteném,
Kívülről, rólam, szinte nélkülem,
Stílusjegyek alapján besorolva;
De én élek, és a kód az egészről folyvást
Elmozdul; őrült beszéd, és hol van a rendszer.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-02-02 20:59:28
Utolsó módosítás ideje: 2020-02-03 19:55:51