Megéltem számtalan estet,
isten engem kerestet?
Az életem félrelépett.
Hajam, testem is megtépett.
Látod az úr most is eláztat,
pedig tudom én, mi az alázat.
Halálomból felélesztő,
érzem ő a szemfényvesztő.
Keserűség ajkat biggyeszt,
jobb halni, mint élni : hidd ezt.