Szemetelő esőben
sétálok a dombra
az út jobb oldalán
kacsalábon forgó
az enyém nagyobb
csicsásabb típusú kérók
a bal oldalt dzsumbuj
itt a város egyik vége
az út megy tovább
de visszafordulok
mégegyszer elmegyek
a templom előtt
ahová be is térhetnék
ugyan minek
ha magamban nem hiszek
Istenben miért is