az állandó kételkedés
felzabálja önmagát
először csak megcsócsálja
apró falatokat szaggat
ellenőrzi a hús minőségét
hosszú tépelődés után
egyre falánkabbá válik
bizalom nélküli léte
zavaros téveszméket szül
azok táplálják még egy darabig
végül eltűnik a maradék is