Kockacukor
anyám a késeket éjjelre az ágyába rejtette
bezárkóztam hátha jön a Vince
anyám öccse tőle kellett akkor félni
szerintem Vince nem tudta a programot
érkezése így elmaradt meg a gyilkosság is
Pista toppant be helyette diabéteszes hatvanas
csendesen kopogott majd ráfordították a
kulcsot a besárgult hálószobaajtóra
pár évvel később anyám talált rá
a lakásában a konyha kövén feküdt
mellette néhány kockacukor hevert
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-11-29 17:54:56
Utolsó módosítás ideje: 2019-11-29 17:54:56