Pessoa non grata (ante mortem)
szerveződöm
jön a Rémönunalom
félnetek nem kell megölni elég
lesz kivárni amíg megásom
saját síromat
az utolsó almát ÚGYIS
fenn hagyom ÚGYSE
lesz belőle gránát-
alma
de még tán' villanykörte sem
dafke vagy
aus Versehen
mindegy
kit érdekel
hogy szándékosan vagy véletlenül kerülök ki a lövészárokból
közvetlenül a halálom
előtt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-10-17 13:13:22
Utolsó módosítás ideje: 2019-10-17 16:00:31