Aranyló reggel
várom a hajnalt az égen
ahogy suttognak a lombok
s pöttyek halványodnak el
elgurult valóság csillagain
újra szűrődik a lényeg
a zord, megöszülő éj összeszedi
amit vinnie kell, s hagyom, hogy
kisfiam labdaként forgassa fejem,
játszótérnek használja a hasam,
hogy az elveszés küszöbén
egymás szempárját találjuk meg
ma is, és újra meg újra
minden aranyló reggelen
...........................................
..............................................
..pöttyek...............................
elgurult...............................
........................a lényeg
..........megőszülő.......................
...................................................
..........labdaként...........................
játszótér..................................
........elveszés...................
..............................................
...............aranyló reggelen
Megjegyzés: Íródott a "Hetedíziglen napló" hét, előre megadott szava alapján.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-10-16 13:09:04
Utolsó módosítás ideje: 2019-10-16 13:09:04