most a levelekben látlak
ahogy cihelődik a délután
kerestelek sokáig
aztán
feladtak
a
járda
menti
fák
hűvös már a sugárút
egy nő kabátot húz
egy hosszú kislányra
cipője nyikkan
ahogy útnak indul
faágak fedezékében
odapillantok
hogy még láthassalak
de
már
lehullott
az
idő