Bohózat
Bohóc vagyok.
Sőt, nem is bohóc vagyok.
Én vagyok a Komédiás.
Rajtam nevetnek,
És én velük nevetek,
Hisz
Én vagyok a Komédiás.
Valaha zavart,
Hogy nekem, sírni nem szabad,
Mert
Én vagyok a Komédiás.
De azóta van pár év mögöttem, és azt hiszem, rájöttem:
Ha más sír, én nevethetek, ha más stresszel, én énekelek.
Ezért jó, hogy
Én vagyok a Komédiás.
Egyszer úgy döntesz talán,
Hogy meg akarod tudni, milyen a Világ.
Leülsz, az asztalon lesz egy félig üres pohár víz,
És rájössz, hogy az élet csak egy oltári nagy vicc.
És akkor leül a por, a pohár félig teli lesz,
Kitisztul a kép, és ügy döntesz,
Hogy
Te leszel a Komédiás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-10-06 12:34:37
Utolsó módosítás ideje: 2019-10-07 06:45:16