villamos
kullog
a körúton
sárga
és
szürke
emberek szanaszét
fülhallgatójukban várva
a férfi megtorpan
a nő keze a vállán
bűzlik
a nő ruhája széles
részeg
a nő stabilan áll
eltorzul az arca
a nő felpillant
oda
ahol
elmorzsolódott
sorsok
illannak
sután
a körúton
a sárga
és szürke
ablakokon
túl