Kockadobás
Itthon voltunk, filmet néztünk
A hang full-volume szólt
Colaszerelemben égtünk
Kezünk popcornális volt
Egy kis bumbum, egy kis skera
Egy kis románc, ez is szép
Poharunkban cidrizett a
Pattogatott mozgókép
Mellemben egy kocka dobott
Sorsjátékot, amikor
Szívhez szóló Radon-csókot
Sugárzott a monitor
Émelyítő vízmikroba
Verejtékzett képemen
Homlokomon kórokozva
Izzadt ki a szerelem
Itt az idő, itt a percem
Vállamon hajzuhatag
Egy korsónyi szőke lettem
Kettő másodperc alatt
Száján nyílt egy ajaknyi rés
Pillanat, csak nyúlj már el
Nyelvem csókra nyaltottam és
Lefagyott a computer
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.