Tudom, hogy megjössz
Tudom, hogy megjösz. Leülsz mellém.
Szirmot bont majd egy csendvirág.
Sok volt a szó, a magyarázat,
És megtisztít a némaság.
Néha érezlek, néha látlak.
Vagy lehet, hogy csak képzelem.
Hogy mikor érkezel meg hozzám?
Bár várlak, nem kérdezhetem.
Tudom, hogy megjösz. És nem számít,
Honnan, mikor. Mert itt leszel.
A legutolsó pillanat is
Lehet végtelen kegyelem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A látható hiány (Nagyvárad, 2014)
Kiadó: Várad
Feltöltés ideje: 2019-09-07 16:27:28
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-07 16:27:28