Lélek-zet
Jó ideje már,
hogy egyirányú utcában hajtok.
Észrevettem, így gyorsabban haladok.
Túl sok időt vesztegettem el
széles utak
alárendelt útkereszteződéseiben.
Van a tankomban annyi,
hogy nem kell rátankolnom.
Nem kell felvennem hatásokat.
Néha azonban, ha csak kifújok,
elszédülök, úgyhogy
vennem kell levegőt a közösből is.
De, csak vigyázva vehetek levegőt, vigyázva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2019-09-01 12:52:22
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-01 12:52:22