mese a békéről avagy a tévéről
akkor egy laposelem volt a csúcstechnológia
és a termoszom és még a csipke-harisnyanadrágom is
Jugóból hozta anyám de tévénk nem volt
szombatonként átmentem a szomszédba vagy
Jancsi bátyámékhoz ahol az asztal keskeny lábtartóján
ültem mégis azt szerettem volna ha véletlenül
ottfelejt papa s akkor két napig ruszki háborús
filmeket nézhetek egyszer aztán mikor a Szállnak a
darvak Moszkva felett - címűt adták elromlott
sírva mentem haza igaz azóta megnézhettem volna
a neten de még reménykedem hátha életben van
Borisz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-12 00:09:45
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-15 17:07:36