Menj hát
menj hát, oda
hol a gyűrűs izmok tapadnak,
menj, nem tartalak vissza,
a régi emlékek hullanak
menj hát, oda
hol nem a szegénység keretez,
ahol az élet téged éltet,
ahol egy új hozzád esedez
menj, s ne nézz vissza,
a lépcső majd idővel elrohad,
egy emelet is sok már,
az út a lábad alatt szalad
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-11 08:31:27
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-11 08:31:27