A kirakat mögött
A képernyő üresen ásít
A kirakatüveg mögött
Csillognak csábító édenek
Az nem számít
Hogy közben mit képzelek
Ne is gondolj arra
Amire éppen most
Sikátorok üres telkek
Teli pincék pár guriga sajt
Az élmény előálló esszenciája
Na meg a mondanivaló
Az ember arra születik
Hogy azt tegye amire születik
Ne várd meg míg kihűl
A vágy a kávé a szerelem
Ha fa lennék elporlasztanám a betont
És úgy lenne hogy megismerném erdő- magam
De mi volna ha letojnám az etikettet
A bankettet a krikettet
Az omletet meg Hamletet
És mi lenne ha oktató célzattal
Beverném a pofáját sok hülyének
De titokban mindenkit átterelnék a túloldalra
Az önkéntes mérvadó aki leplezi
Félig jól félig rosszul
Félig fa félig szamár
Faszamár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-07-17 04:11:02
Utolsó módosítás ideje: 2019-07-17 10:37:35