Ha most lefeküdnék,
és meghalnék,
akkor elfeküdnének
a ház alapjai a falak alatt.
Cseréptetős csillagok
világítanák be -
Isten helyett
az ablakok
rövidlátó szemeit.
És benéznének gyerekkorom
szörnyei azon az ablakon,
és én kiabálnék, mint egykoron
a bárányok, ha végképp elhallgatnak.