Én azt hiszem,
hogy megvan mindenem.
Ami nem a pénzen múlik, az mindenképpen.
Ami meg azon, abból annyi meg olyan,
hogy hozzám képest.
Úgy meg én vagyok a leggazdagabb.
Nekem még a tiszteletből is jutott, jócskán.
Úgy lehet,
hogy az sem a pénzen múlik.