gyerekkoromban szerettem az
arcomon mászkáló legyeket
mintha pótolni tudták volna anyám simogatását
s ahogy felnőttem nem tudtam többé figyelni rá
csak beszélt én meg nem értettem
amikor felült a buszra már éreztem hiányát
így történt minden látogatása
most szégyenkezem mert arra sem emlékszem
mit mondott az utolsó találkozáskor