Miért
Miért ilyen nehéz mondd csak,
Minek ez a sok teher?
Választ várok hát a sorstól,
Kérdezem de nem felel.
Gidres-gödrös ez az utca,
Araszolva baktatok.
Mások által kitaposott,
Nem volt amin haladok.
Fut az idő fogy az erő,
Nem túl sok mi megmaradt.
Roskadozik test és lélek,
A sok nehéz súly alatt.
Kereszteződéshez érve,
Csak szívemre hallgatok.
Reményeim és te hitem,
Csak most el ne hagyjatok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-24 22:36:16
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-24 22:36:16