Embernek születtem
Embernek születtem
És ez tévedés volt
Alapvető
Ha állat vagyok
Na nem teljesen oktalan
Nem bánt haláltudat
Csak halálfélelem
De az legalább mozgat, éltet
Akárcsak a szerelem
De az nincs nekem
Ha állat vagyok
Na nem teljesen oktalan
Csak fajfenntartok szakadatlan
S ha lesújt rám az evolúció
Ajkam zokszó el nem hagyja
Mert nem tudom, hogy éppen
Meghalok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-13 22:05:15
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-13 22:05:15