csak egy nyár
az olyan pillanatokat szerettem
mint a rózsák éjszakai vonulása
tudod a beszélő virágokét az Almádiba
vezető út mellett a szeméttelepnél
meleg volt kora délelőtt
és másnap is filmet forgattunk
Tihanyban a barátlakásoknál
ingyen vállaltuk mert az a nyár
szép volt
emlékszel a kőfejtő szürke színére
keresztet cipeltél és én egy voltam
az asszonyok között akik jajveszékelve
követtek akkor még
szerettelek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-03 00:49:53
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-03 00:49:53