néha megrettenek
szemed színében
megfagynak az álmok
míg kikotrom a tört jeget
lila foltok borítják kezem
a bomlás első jelei
játszom a hideg darabokkal
egyre kisebbek lesznek
ha meleget adok te felolvadsz
nem tehetem csak annyira hogy
maradjon belőled egy kis darab
ami köré újra megnövesztheted
a védelmet adó kristályos szerkezeted