Telepi anyák
Nem tudom merre jártak,
csak unottan rágták a tökmagot,
Elsőnek szólt a szőke:
– anyám begőzölt,
itt hagyott.
De jó neked – mondta a barna,
a második.
A fiú hallgatott végig,
ő volt a harmadik.
Az anyja kórházban fekszik
de nem kérdi senki sem,
hogy keresztjét hány műszak nyomta,
míg ivott az apja a restiben.
Csend volt.
A tökmag is jócskán elfogyott.
Mennem kell – szólt a barna,
már dél óta
várja a vermutot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-29 08:29:03
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-29 08:29:03