Utolsó órák
Szilánkokra tört szív,
erős konyak szaga párolog,
kifordult csuklóból kiesik a fecske.
Dohány füstje nem éget már szemet,
sárga köröm püffedt ujjbegyen,
csontkérgét levetette.
Ősz halánték dombjain,
habzó erek csúcsosodnak,
porba hullnak számlálható évek.
Mozaikból alkot képet az eszme,
leheletnyi vérből facsar erőt,
hintaszékben ring a gondolat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-12 15:06:10
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-12 15:06:10