Veled mindennap
miféle fagyok és miféle november
miről is beszél itt ez a sok ember
nem kéne sietni se té se tova
párnámon maradt még az arcod nyoma
persze a telefon, kulcsok, a táska
rohanás van, gyerek iskolába
mi volt a munkában mi dolog otthon
tudom majd elmondod
tudod majd elmondom
egyél és fürödj meg oltsd el a lámpát
szemem is lehúnyva most csak a szám lát
a mi időnk ez csak mert egyedi titkos
nem lesz itt november az tuti biztos
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-09 09:59:15
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-09 09:59:15