csak kékkel festenék
kedvenc színecském
mikor nem láthatlak
az égre felnéznék
az is csodaszép
a távolban hallak
fecsegős fecském
hazarepít szárnyán
vágyam visszhangjával
a madárcsicsergés
ha megtalálnálak
piros szívecském
a szemedbe nézve
a boldogság színébe is
beleszeretnék