késői búcsú
anyám halott
csontjaiból por maradt
repedt hártya az ég
kukucskáló pillanat
rideg fénye messze vitte
nem találom
nem találom
rég nem hordott
kis szandálom
apámat már rég feledte
az őt kísérő körmenet
rojtos férgek híztak rajta
elkárhozott gyűlölet
sejtjeiből a közöny szült
bánatalmos ünnepet
még mindig látom
mindig látom
kék szemében
a hideget
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-03-25 05:29:44
Utolsó módosítás ideje: 2019-03-25 05:29:44