Csendes zene az enyém
magamnak való pengetés
apró kanyarral küzdő dallam
haláltáncot járó lüktetés
néha harsány dobpergéssel
felhasítom a gyöngyház eget
villás farkú madár vagyok
hordalékkal telt eresz
máskor a mába fulladok
kísértet árnyával kelek
csörömpölve szakad eremből
a holnapi hűvös rettenet.