Premier
díszletgyártás új darabhoz
csináljuk
szabjátok le
várj pontosítom a méretet
aha itt bemegy ott kijön
ez nem látszik
az fekete legyen
mennyi anyag kell hozzá
ja a görgők
megrendelem
hadd nézzem a léptékkel
persze a vonalzóval
nem jó most mi van
bassza meg
rossz méretet néztem
így már jó
vagy mégsem
vászon rendben van
széle hossza oké
szólok a lakatosoknak
hatos zártszelvényből
persze rá a füleket
haladjunk
beburkolják
rétegelt lemez jó
színmintát szerezni
a tervező nem veszi fel a telefont
na sikerült
kitépte az újságból
küldi a többi rajzot
mikor
nem tudom
hozzátok már át az asztalosból
fogd meg húzd
rohadt nehéz
késnek a kerekek
kurva anyját
egy hete megrendeltem
most mi lesz
a fal érett sajtszín
milyen sajt
középföldi simulós
értem meglesz
megőrülök még nem jött meg
elkésünk
na végre
szereljétek ti is mindenki
rohanás
megdöglök
piszok nehéz
vonszoljátok már be
hörgés
köpet
verejték
függöny fel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-02-11 05:38:41
Utolsó módosítás ideje: 2019-02-11 05:38:41